Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SS]Kogo Wam przypomina? :)

KasaYouTube

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

ten gość ma większe osiągnięcia niż ty ego. nawet nie mysl ze zaszpanowales tym obrazkiem. wspolczuje rodzicom takich dzieci

Opublikowano

ten gość ma większe osiągnięcia niż ty ego. nawet nie mysl ze zaszpanowales tym obrazkiem. wspolczuje rodzicom takich dzieci

Tak,wielkie mi osiągnięcie wbicie 99 lvl na PL-u w grze...to nie jest żadne osiągniecie bo to jest tylko wirtualny świat.(nie jestem autorem tego obrazka)

Rep

Opublikowano

Tak,wielkie mi osiągnięcie wbicie 99 lvl na PL-u w grze...to nie jest żadne osiągniecie bo to jest tylko wirtualny świat.(nie jestem autorem tego obrazka)

ale jesteś dzecinny... to nie Fubu. tylko ten gosc:

http://pl.wikipedia.org/wiki/Stephen_Hawking dla tego jego osiagnięcia są tak duze, ale widze ze jestes zbyt mało poinformowany i dziecinny ze dodajesz takie bezmyslne zdjęcia.

Opublikowano

Lol co ma osoba na wózku do FuBu?

powinniście współczuć takim osobom a nie się z nich jeszcze śmiać..

Ciekawe czy Wy bylibyście zadowoleni jak nie moglibyście chodzić a wszędzie się wyśmiewają że ziom który wbił 99na pl jeździ na wózku.

Puknijcie się w łeb.

Opublikowano

co łączy wózek inwalidzki z FuBu który wbil 99lv niech zgadne:

1, chęć bycia sławnym? nie

2. sposob spedzania wolnego czasu ? nie

3. nic? tak! wlasnie tak

FuBu to jakis gracz ktory dawno temu zaslynol na globanlym serwerze, a hawking to jeden z wielu w elicie pod względem nauki...

Opublikowano

FuBu na wózku nie jeździ. Macie ,,dowody?'' i dalej pieprzycie farmazony...

Ludzie po prostu zazdroszczą Jarkowi tej całej ,,sławy'', a nawet pieniędzy, chcą go teraz zniszczyć, zniszczyć mu prace, którą robił przez 4 lata, w kilka dni...

Ta Polska mentalność...

Opublikowano

Według mnie FuBu nie jeździ na wózku , dowodów brak a gadania dużo. Jeśli by nawet jeździł to co? Gorszy jest , bo na wózku jeździ , co za dzieci...

popieram nie ma żadnych dowodów na to pewnie teraz ma z was beke ...

DR5ChPt.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...